Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Tomb Raider’-instruktør laver norsk action-eventyrfilm

‘Tomb Raider’-instruktør laver norsk action-eventyrfilm

25/08/2020 | Flixfilm

Tomb Raider instruktoer laver norsk eventyrfilmNetflix kan i dag løfte sløret for titlen på en ny, norsk spillefilm ved navn ‘Troll’.

Den norsksprogede action-eventyrfilm bliver instrueret af den internationalt anerkendte Roar Uthaug, der har film som ‘Tomb Raider’ og ‘The Wave’ på CV’et.

Dybt inde i bjergene i Dovre vågner en skabning efter at have været fanget i tusinde år. En trold, der hurtigt nærmer sig den norske hovedstad og ødelægger alt på sin vej. Spørgsmålet er, hvordan du stopper noget, som du kun troede eksisterede i de norske eventyr?

Roar Uthaug siger: “‘Troll’ er en idé, der har ligget og spirret bagerst i mit hoved i over 20 år. At vi endelig er i stand til at realisere den sammen med de entusiastiske og ambitiøse mennesker fra Netflix og Motion Blur er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Jeg kan ikke vente med at slippe det norske monster ud i verden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

David Kosse, Vice President, International Original Film i Netflix: ”Vi er utroligt stolte over at kunne bringe et norsk projekt af denne skala til verden sammen med Roar Uthaug og Motion Blur. Roar er en ekstremt dygtig filmskaber og jeg er på hans vegne så begejstret over, at han med denne ambitiøse, sjove film vender tilbage til sine norske rødder.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre'

”Vi er glade for at bringe ‘Troll’ til live – en norsk eventyrfigur, der bliver spillet, instrueret og produceret af nordmænd til det globale marked. Vi er i Motion Blur ellevilde over endelig at kunne annoncere vores samarbejde med instruktør Roar Uthaug og Netflix,” siger producenterne Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud.

Filmen produceres af Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud fra Motion Blur – produktionsselskabet bag den norske Netflix-film ‘Kadaver’.

‘Troll’ lander eksklusivt på Netflix i 2022. Udgivelsesdatoen offentliggøres senere.Skriv kommentar