Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Tomb Raider’ og ‘Skull Island’ bliver til Netflix-serier

‘Tomb Raider’ og ‘Skull Island’ bliver til Netflix-serier

28/01/2021 | Flixfilm

tomb raider skull island netflix animeDen enorme gorilla King Kong og den eventyrlystne arkæolog Lara Croft har netop fået noget tilfælles.

Begge er nemlig blevet bekræftet til at blive omdannet til nye Netflix-animeserier baseret på historierne i ‘Skull Island’ og ‘Tomb Raider’.

Det oplyser Netflix.

I samarbejde med Legendary Television, der også er involveret i produktionen på ‘Pacific Rim: The Black‘, bliver ‘Skull Island’ det første kapitel i selskabets “Monsterverse”-franchise, som byde på et spændende animeret eventyr.

‘Skull Island’ følger en desperat besætning på et grundstødt skib, som er havnet det farligste sted på Jorden – en mystisk ø, der er hjemsted for forhistoriske monstre, inklusiv King Kong.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien om Lara Croft og ‘Tomb Raider’ tager sit udgangspunkt i historien fra den meget succesfulde videospilstrilogi fra Square Enix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Animationsserien byder på nye eventyr for heltinden, der første gang dukke op i et videospil for mere end 25 år siden.

‘Tomb Raider’ er flere gang blevet filmatiseret. I første film fra 2001 havde Angelina Jolie rollen som arkæologen Lara Croft, mens pladsen blev overtaget af Alicia Vikander, da franchisen blev rebooted i 2018.

Det er iøvrigt netop blevet annonceret, at der kommer endnu en ‘Tomb Raider’-film med Alicia Vikander. Denne er dog ikke en Netflix Orignal.

Historien melder ikke noget om hvornår de to nye animeserier vil kunne streames på Netflix.
Skriv kommentar