Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomb Raider

Tomb Raider

04/11/2013 | Flixfilm

Se Tomb Raider på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Roar Uthaug
Skuespillere: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu
Spilletid: 119 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Cantonese, Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En engelsk aristokrat, der er ekspert i nærkamp, befinder sig midt i et opgør med et hemmeligt samfund i dette eventyr, som er baseret på et videospil.


Se Tomb Raider på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTomb Raider havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tomb Raider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tomb Raider herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tomb Raider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomb Raider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar