Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomie: Beginning

Tomie: Beginning

01/02/2015 | Flixfilm

Tomie: Beginning på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Horror
Instruktion: Ataru Oikawa
Skuespillere: Rio Matsumoto, Asami Imajuku, Kenji Mizuhashi
Spilletid: 74 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Den nye pige Tomies skønhed blænder alle, men da klassekammeraterne finder ud af, at hendes facade skjuler noget ondt, bestemmer de sig for at ødelægge hende.

Tomie: Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tomie: Beginning på YouTube.Se Tomie: Beginning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tomie: Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomie: Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tomie: Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tomie: Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar