Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomie: Revenge

Tomie: Revenge

03/02/2015 | Flixfilm

Tomie: Revenge på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Horror
Instruktion: Ataru Oikawa
Skuespillere: Hisako Shirata, Minami, Anri Ban
Spilletid: 72 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Da en ung læge leder febrilsk efter den pige, hun ved et uheld påkørte, opdager hun, at mørkets kræfter er på spil.

Tomie: Revenge havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tomie: Revenge på YouTube.Se Tomie: Revenge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tomie: Revenge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomie: Revenge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tomie: Revenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tomie: Revenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar