Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tommy

15/12/2017 | Flixfilm

Se Tommy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tarik Saleh
Skuespillere: Moa Gammel, Lykke Li, Ola Rapace, Alexej Manvelov
Spilletid: 92 min
Land: Sweden, Sri Lanka
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Eksilrøveren Tommys stålsatte hustru vender tilbage til Stockholm for at indkassere sin mands andel og konfrontere en kumpan, som bevæger sig ind på Tommys område.

Tommy havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tommy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tommy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tommy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tommy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tommy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar