Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tommy

15/12/2017 | Flixfilm

Se Tommy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tarik Saleh
Skuespillere: Moa Gammel, Lykke Li, Ola Rapace, Alexej Manvelov
Spilletid: 92 min
Land: Sweden, Sri Lanka
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Eksilrøveren Tommys stålsatte hustru vender tilbage til Stockholm for at indkassere sin mands andel og konfrontere en kumpan, som bevæger sig ind på Tommys område.


Se Tommy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTommy havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tommy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tommy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tommy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tommy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar