Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomorrow with You

Tomorrow with You

30/10/2019 | Flixfilm

Tomorrow with You på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shin Min-a, Lee Jehoon, Hyeon-jin Baek
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Chefen for et ejendomsmæglerfirma, der kan rejse i tid ved at køre i undergrundsbanen, gifter sig med en fotograf for at forsøge at ændre sin fremtid.

Tomorrow with You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tomorrow with You på YouTube.Se Tomorrow with You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tomorrow with You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomorrow with You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tomorrow with You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tomorrow with You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar