Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tomorrow

09/04/2022 | Flixfilm

Tomorrow på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hee-seon, Kim Ro Woon, Lee Soo-hyuk
Spilletid: 42S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Efter en ulykke, som gør en ung mand til halvt menneske og halvt ånd, bliver han hyret af dødsengle i underverdenen til at udføre særlige missioner.

Tomorrow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tomorrow på YouTube.Se Tomorrow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tomorrow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomorrow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tomorrow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar