Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tomorrowland

Tomorrowland

16/11/2016 | Flixfilm

Se Tomorrowland på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Brad Bird
Skuespillere: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy
Spilletid: 130 min
Land: USA, Spain, France, Canada, UK
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En desillusioneret opfinder og en intelligent teenager med smag for naturvidenskab tager på en farlig mission for at opdage hemmeligheden bag en alternativ virkelighed.


Se Tomorrowland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTomorrowland havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tomorrowland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tomorrowland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tomorrowland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tomorrowland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar