Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tony Halik: Født til eventyr

Tony Halik: Født til eventyr

09/06/2021 | Flixfilm

Se Tony Halik: Født til eventyr på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fortæller Tony Haliks ekstraordinære livshistorie. Tony var en legendarisk polsk eventyrer, journalist og filmskaber.

Tony Halik: Født til eventyr havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tony Halik: Født til eventyr på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tony Halik: Født til eventyr ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tony Halik: Født til eventyr stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tony Halik: Født til eventyr, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tony Halik: Født til eventyr er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar