Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tony Parker: The Final Shot

Tony Parker: The Final Shot

06/01/2021 | Flixfilm

Tony Parker: The Final Shot på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Florent Bodin
Skuespillere: Tony Parker
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne film ser nærmere på Tony Parkers baggrund og karriere. Hans målbevidsthed gjorde ham til den største franske basketballspiller nogensinde.

Tony Parker: The Final Shot havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tony Parker: The Final Shot på YouTube.Se Tony Parker: The Final Shot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tony Parker: The Final Shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tony Parker: The Final Shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tony Parker: The Final Shot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tony Parker: The Final Shot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar