Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tony Robbins: I Am Not Your Guru

Tony Robbins: I Am Not Your Guru

15/07/2016 | Flixfilm

Se Tony Robbins: I Am Not Your Guru på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Berlinger
Skuespillere: Sage Bonnie Humphrey, Steven Kronick, Anthony Robbins, Dawn Watson
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den motiverende taler Tony Robbins kunder sværger til hans uortodokse metoder. En afslørende film går bag scenen til hans årlige mega-begivenhed.


Se Tony Robbins: I Am Not Your Guru på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTony Robbins: I Am Not Your Guru havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tony Robbins: I Am Not Your Guru ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tony Robbins: I Am Not Your Guru herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tony Robbins: I Am Not Your Guru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tony Robbins: I Am Not Your Guru stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar