Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Too Close For Christmas

Too Close For Christmas

01/06/2022 | Flixfilm

Too Close For Christmas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ernie Barbarash
Skuespillere: Chad Michael Murray, Jessica Lowndes, Vanessa Sears
Spilletid: 88 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Hayleys plan om at holde jul med sin søsters nye svigerforældre støder på vanskeligheder, da manden, der var skyld i hendes brud med sin eks, uventet dukker op.Se Too Close For Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Too Close For Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Too Close For Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Too Close For Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Too Close For Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Too Close For Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Too Close For Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar