Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Too Hot to Handle: Brazil

Too Hot to Handle: Brazil

21/07/2021 | Flixfilm

Too Hot to Handle: Brazil på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alyson Leigh Rosenfeld, Alana Barrett-Adkins, Emily Eden
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Hotte unge brasilianere mødes på et skønt strandresort. Men hvis de vil have en chance for at vinde den store pengepræmie i denne sjove realityserie, skal de opgive sex.

Too Hot to Handle: Brazil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Too Hot to Handle: Brazil på YouTube.Se Too Hot to Handle: Brazil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Too Hot to Handle: Brazil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Too Hot to Handle: Brazil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Too Hot to Handle: Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Too Hot to Handle: Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar