Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Too Hot to Handle: Germany

Too Hot to Handle: Germany

28/02/2023 | Flixfilm

Too Hot to Handle: Germany på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Game-Show, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alana Barrett-Adkins, Kim Taff, Leo Wiggins
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Ti skønne singler mødes i et tropisk paradis. Men de har ingen idé om, at de helt skal opgive sex for at vinde præmien på 200.000 euro.Se Too Hot to Handle: Germany på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Too Hot to Handle: Germany (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Too Hot to Handle: Germany på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Too Hot to Handle: Germany (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Too Hot to Handle: Germany (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Too Hot to Handle: Germany, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Too Hot to Handle: Germany er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar