Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Too Hot To Handle: Latino

Too Hot To Handle: Latino

15/09/2021 | Flixfilm

Se Too Hot To Handle: Latino på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Honey Lauren, Itatí Cantoral, Caro Mendoza
Spilletid: N/A
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne realityserie udfordres en gruppe singler fra Latinamerika og Spanien til at opgive sex. Men afholdenheden har en fordel: 100.000 dollars.

Too Hot To Handle: Latino (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Too Hot To Handle: Latino på YouTube.Se Too Hot To Handle: Latino på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Too Hot To Handle: Latino (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Too Hot To Handle: Latino (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Too Hot To Handle: Latino, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Too Hot To Handle: Latino er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar