Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Too Old for Fairy Tales

Too Old for Fairy Tales

18/07/2022 | Flixfilm

Too Old for Fairy Tales på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forkælet gamer vil være med i en kommende turnering, men hans mors sygdom og en excentrisk tante får ham til at tage sine prioriteter op til fornyet overvejelse.

Too Old for Fairy Tales havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Too Old for Fairy Tales på YouTube.Se Too Old for Fairy Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Too Old for Fairy Tales ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Too Old for Fairy Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Too Old for Fairy Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Too Old for Fairy Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar