Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toon

18/10/2019 | Flixfilm

Toon på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joep Vermolen, Amy van der Weerden, Loulou Hameleers
Spilletid: 25 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Toon, der er en socialt akavet jinglekomponist, må navigere gennem den mareridtsagtige underholdningsbranche, da en viral video pludselig gør ham berømt.

Toon (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Toon på YouTube.Se Toon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Toon (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toon (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar