Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tooth Fairy

Tooth Fairy

13/01/2016 | Flixfilm

Se Tooth Fairy på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sport
Instruktør: Michael Lembeck
Skuespillere: Dwayne Johnson, Ashley Judd, Stephen Merchant, Ryan Sheckler
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da ishockeyspilleren Derek skuffer en fan, bliver han dømt til en noget usædvanlig straf: en uge som tandfe.

Tooth Fairy havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tooth Fairy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tooth Fairy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tooth Fairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tooth Fairy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tooth Fairy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar