Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tooth Fairy

Tooth Fairy

13/01/2016 | Flixfilm

Se Tooth Fairy på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sport
Instruktør: Michael Lembeck
Skuespillere: Dwayne Johnson, Ashley Judd, Stephen Merchant, Ryan Sheckler
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da ishockeyspilleren Derek skuffer en fan, bliver han dømt til en noget usædvanlig straf: en uge som tandfe.


Se Tooth Fairy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTooth Fairy havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tooth Fairy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tooth Fairy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tooth Fairy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tooth Fairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar