Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tooth Pari: When Love Bites

Tooth Pari: When Love Bites

20/04/2023 | Flixfilm

Tooth Pari: When Love Bites på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sikandar Kher, Tillotama Shome, Saswata Chatterjee
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En rebelsk vampyr med en knækket tand falder for en genert tandlæge på gaden i Kolkata – men vil menneskelige og mystiske kræfter holde dem fra hinanden?Se Tooth Pari: When Love Bites på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tooth Pari: When Love Bites (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tooth Pari: When Love Bites på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tooth Pari: When Love Bites (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tooth Pari: When Love Bites (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tooth Pari: When Love Bites, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tooth Pari: When Love Bites er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar