Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tootsie

15/06/2014 | Flixfilm

Se Tootsie på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Dustin Hoffman, Jessica Lange, Teri Garr, Dabney Coleman
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Kun få skuespillere gør så meget for at få en rolle som Michael Dorsey, der forvandler sig til en kvinde for at vise, at han kan få rollen som stjerne i en sæbeopera.


Se Tootsie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTootsie havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tootsie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tootsie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tootsie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tootsie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar