Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tootsie

15/06/2014 | Flixfilm

Tootsie på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Sydney Pollack
Skuespillere: Dustin Hoffman, Jessica Lange, Teri Garr
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Kun få skuespillere gør så meget for at få en rolle som Michael Dorsey, der forvandler sig til en kvinde for at vise, at han kan få rollen som stjerne i en sæbeopera.

Tootsie havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tootsie på YouTube.Se Tootsie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tootsie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tootsie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tootsie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tootsie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar