Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Top Boy: Summerhouse

Top Boy: Summerhouse

05/01/2022 | Flixfilm

Top Boy: Summerhouse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne modige og elegante dramaserie udøver to narkohandlere deres indbringende levevej i et boligområde i det nordlige London.

Top Boy: Summerhouse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Boy: Summerhouse på YouTube.Se Top Boy: Summerhouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Top Boy: Summerhouse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Boy: Summerhouse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Boy: Summerhouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Boy: Summerhouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar