Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Boy

13/09/2019 | Flixfilm

Se Top Boy på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashley Walters, Kane Robinson, Shone Romulus, Micheal Ward
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: To garvede narkohandlere vender tilbage til Londons rå gademiljø, men deres stræben efter penge og magt bliver udfordret af en ung, skruppelløs svindler.


Se Top Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTop Boy (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Top Boy (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Top Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Top Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Boy (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar