Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Boy

18/03/2022 | Flixfilm

Top Boy på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ashley Walters, Kano, Micheal Ward
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: To garvede narkohandlere vender tilbage til Londons rå gademiljø, men deres stræben efter penge og magt bliver udfordret af en ung, skruppelløs svindler.Se Top Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Top Boy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Boy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Top Boy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Boy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar