Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Chef

01/09/2020 | Flixfilm

Se Top Chef på Netflix

Produktionsår: 2006–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tom Colicchio, Padma Lakshmi, Gail Simmons
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Bravos Emmy-belønnede realityserie dokumenterer raserianfaldene og venskaberne, der opstår, når deltagerne kokkererer på livet løs og konkurrerer om at blive Top Chef.

Top Chef (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Top Chef på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Top Chef (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Chef (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Chef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Chef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar