Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Top Gear: Top Fails

Top Gear: Top Fails

31/03/2014 | Flixfilm

Top Gear: Top Fails på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gense nogle af de vildeste og dummeste hændelser fra tv-programmet Top Gear, sammen med værterne Jeremy, Richard og James.

Top Gear: Top Fails havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Gear: Top Fails på YouTube.Se Top Gear: Top Fails på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Top Gear: Top Fails ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Gear: Top Fails stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Gear: Top Fails, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Gear: Top Fails er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar