Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Gear

31/03/2017 | Flixfilm

Se Top Gear på Netflix

Indspilningsår: 2002–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May, Ben Collins
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Jeremy Clarkson og hans hold af bilelskere tester luksusbiler i dette populære program, hvor vi også ser berømtheder køre om kap på en testbane.


Se Top Gear på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTop Gear (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Top Gear (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Top Gear herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Top Gear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Gear (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar