Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Gun

16/07/2021 | Flixfilm

Top Gun på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Action, Drama
Instruktion: Tony Scott
Skuespillere: Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Tom Cruise spiller en talentfuld jagerpilot, som kæmper med at balancere ansvar og en kærlighedsaffære, mens han konkurrerer på søværnets pilotskole.Se Top Gun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Top Gun havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Gun på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Top Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar