Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Gun

16/07/2021 | Flixfilm

Top Gun på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Action, Drama
Instruktion: Tony Scott
Skuespillere: Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Tom Cruise spiller en talentfuld jagerpilot, som kæmper med at balancere ansvar og en kærlighedsaffære, mens han konkurrerer på søværnets pilotskole.

Top Gun havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Gun på YouTube.Se Top Gun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Top Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar