Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Top Secret UFO Projects: Declassified

Top Secret UFO Projects: Declassified

03/08/2021 | Flixfilm

Top Secret UFO Projects: Declassified på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robert Polo, Emery Smith, Richard Dolan
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Selvom påstande om møder med rumvæsner længe er blevet afvist, tror mange på, at det ikke kun er sandsynligt, at UFO'er eksisterer, men at det er et faktum.

Top Secret UFO Projects: Declassified (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Secret UFO Projects: Declassified på YouTube.Se Top Secret UFO Projects: Declassified på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Top Secret UFO Projects: Declassified (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Secret UFO Projects: Declassified (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Secret UFO Projects: Declassified, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Secret UFO Projects: Declassified er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar