Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Top Secret!

Top Secret!

28/09/2016 | Flixfilm

Se Top Secret! på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Paul Leaf
Skuespillere: Bill Cosby, Tracy Reed, Sheldon Leonard, Gloria Foster
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En amerikansk popstjerne skal optræde i Østtyskland, men bliver fanget i internationale intriger i denne skøre spionfilm fra skaberne af Airplane!.


Se Top Secret! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTop Secret! havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Top Secret! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Top Secret! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Top Secret! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Secret! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar