Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Spin

15/06/2016 | Flixfilm

Top Spin på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Sara Newens, Mina T. Son
Skuespillere: Ariel Hsing, Michael Landers, Lily Zhang
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I dette program om professionel bordtennis deltager tre målrettede teenagere i jernhård træning og håber på at kvalificere sig til de olympiske lege.

Top Spin havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Top Spin på YouTube.Se Top Spin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Top Spin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Spin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Top Spin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Top Spin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar