Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Top Spin

15/06/2016 | Flixfilm

Se Top Spin på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Sara Newens, Mina T. Son
Skuespillere: Ariel Hsing, Michael Landers, Lily Zhang, Xinhua Jiang
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I dette program om professionel bordtennis deltager tre målrettede teenagere i jernhård træning og håber på at kvalificere sig til de olympiske lege.


Se Top Spin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTop Spin havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Top Spin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Top Spin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Top Spin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Top Spin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar