Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Toradora!

Toradora!

01/08/2020 | Flixfilm

Se Toradora! på Netflix

Indspilningsår: 2008–2009
Genre: Animation, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rie Kugimiya, Junji Majima, Yui Horie, Hirofumi Nojima
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Ryūji ser barsk ud, men har et hjerte af guld. Han udvikler et usædvanligt venskab med Taiga, en lillebitte pige med en skarp tunge og en rå attitude.


Se Toradora! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Toradora! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Toradora! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Toradora!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Toradora! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toradora! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar