Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Toradora!

Toradora!

01/08/2020 | Flixfilm

Toradora! på Netflix

Produktionsår: 2008–2009
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rie Kugimiya, Junji Majima, Yui Horie
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Ryūji ser barsk ud, men har et hjerte af guld. Han udvikler et usædvanligt venskab med Taiga, en lillebitte pige med en skarp tunge og en rå attitude.

Toradora! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Toradora! på YouTube.Se Toradora! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Toradora! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toradora! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toradora!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toradora! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar