Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Torbaaz

11/12/2020 | Flixfilm

Se Torbaaz på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Drama, Sport, Thriller
Instruktør: Girish Malik
Skuespillere: Sanjay Dutt, Nargis Fakhri, Rahul Dev, Kuwaarjeet Chopraa
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I en afghansk flygtningelejr forsøger en tidligere militærlæge at opmuntre børnene ved hjælp af cricket – og opdager snart, at der er mere på spil end selve sporten.

Torbaaz havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Torbaaz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Torbaaz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Torbaaz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Torbaaz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Torbaaz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar