Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toro

01/09/2016 | Flixfilm

Se Toro på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Kiké Maíllo
Skuespillere: Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán, Claudia Canal
Spilletid: 105 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Toros bror og tidligere kriminelle samarbejdspartner gør et desperat forsøg på at få hjælp, der kan få Toro tilbage i fængsel igen – hvis han overhovedet overlever.


Se Toro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkToro havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Toro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Toro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Toro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar