Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toro

01/09/2016 | Flixfilm

Toro på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Kike Maíllo
Skuespillere: Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán
Spilletid: 105 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Toros bror og tidligere kriminelle samarbejdspartner gør et desperat forsøg på at få hjælp, der kan få Toro tilbage i fængsel igen – hvis han overhovedet overlever.

Toro havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Toro på YouTube.Se Toro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Toro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar