Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toscana

18/05/2022 | Flixfilm

Toscana på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Mehdi Avaz
Skuespillere: Cristiana Dell'Anna, Lærke Winther, Thue Ersted Rasmussen
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Italian, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En dansk kok (Anders Matthesen) rejser til Toscana for at sælge sin fars forretning og møder en lokal kvinde, som inspirerer ham til at revurdere sin tilgang til livet og kærligheden.Se Toscana på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Toscana havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Toscana på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Toscana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toscana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toscana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toscana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Toscana

  1. Gitte Lykke Christensen - kl. 16:58, 19-05-2022:

    En rigtig smuk og dejlig film . Siger det hele…

Skriv kommentar