Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tôt ou tard

Tôt ou tard

15/02/2022 | Flixfilm

Tôt ou tard på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En musiker med ægteskabsproblemer vender tilbage til Frankrig for at spille cello og møder en sanger – men det er ikke kærlighed ved første blik.

Tôt ou tard havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tôt ou tard på YouTube.Se Tôt ou tard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tôt ou tard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tôt ou tard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tôt ou tard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tôt ou tard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar