Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Total Drama

Total Drama

01/06/2021 | Flixfilm

Total Drama på Netflix

Produktionsår: 2007–2014
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Potenza, Clé Bennett, Rachel Wilson
Spilletid: 22 min
Land: Canada, United States, France
Sprog: Romanian, English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Hjertevarme øjeblikke afløses af knive i ryggen, lumske planer, sabotage og brudte alliancer i denne animerede parodi på rivaliseringen i realityshows.Se Total Drama på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Total Drama (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Total Drama på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Total Drama (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Total Drama (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Total Drama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Total Drama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar