Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Total Recall

Total Recall

28/06/2017 | Flixfilm

Se Total Recall på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Len Wiseman
Skuespillere: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston
Spilletid: 118 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Denne genindspilning af 1990-sci-fi-klassikeren er sprængfyldt med actionsekvenser og følger mand på flugt, efter en hjernevask går grueligt galt.


Se Total Recall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Total Recall havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Total Recall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Total Recall:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Total Recall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Total Recall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar