Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Total Recall

Total Recall

01/11/2022 | Flixfilm

Total Recall på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Len Wiseman
Skuespillere: Colin Farrell, Bokeem Woodbine, Bryan Cranston
Spilletid: 118 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne genindspilning af 1990-sci-fi-klassikeren er sprængfyldt med actionsekvenser og følger mand på flugt, efter en hjernevask går grueligt galt.Se Total Recall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Total Recall havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Total Recall på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Total Recall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Total Recall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Total Recall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Total Recall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar