Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Totally Personal

Totally Personal

14/07/2022 | Flixfilm

Totally Personal på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberen Nedzad Begovic beretter om sin opvækst i Bosnien og fortæller rørende personlige historier om, hvordan hans familie overlevede krigen.

Totally Personal havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Totally Personal på YouTube.Se Totally Personal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Totally Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Totally Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Totally Personal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Totally Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar