Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Totally Spies!

Totally Spies!

13/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Totally Spies! på Netflix

Indspilningsår: 2001–2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Hale, Andrea Baker, Katie Griffin, Adrian Truss
Spilletid: 22 min
Land: France, South Korea, USA, Canada
Sprog: English, French, Korean
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Disse kloge piger er ikke bare shoppegale teenagere. Efter skoletid er de agenter for en hemmelig organisation, hvor de bruger fede gadgets i kampen mod skurkerne.


Se Totally Spies! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Totally Spies! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Totally Spies! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Totally Spies! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Totally Spies! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Totally Spies! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar