Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Totally Spies!

Totally Spies!

13/02/2020 | Flixfilm

Se Totally Spies! på Netflix

Indspilningsår: 2001–2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Janice Kawaye, Charlie Schlatter, Andrea Baker
Spilletid: 22 min
Land: France, South Korea, United States, Canada
Sprog: English, French, Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Disse kloge piger er ikke bare shoppegale teenagere. Efter skoletid er de agenter for en hemmelig organisation, hvor de bruger fede gadgets i kampen mod skurkerne.

Totally Spies! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Totally Spies! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Totally Spies! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Totally Spies! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Totally Spies!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Totally Spies! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Totally Spies!

  1. Liv - kl. 08:18, 30-08-2020:

    Kommer de andre 5 sæsoner på et tidspunkt? 🙈

    Skriv kommentar