Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Totem

07/05/2021 | Flixfilm

Totem på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Marcel Sarmiento
Skuespillere: Kerris Dorsey, Ahna O'Reilly, James Tupper
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En ung mand med ambitioner om at gøre kriminel karriere ligesom sin bror bliver rodet ind i en narkohandel, der skaber konflikter med en rivaliserende bande.Se Totem på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Totem havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Totem på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Totem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Totem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Totem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Totem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar