Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touch and Go

Touch and Go

01/01/2022 | Flixfilm

Touch and Go på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Robert Mandel
Skuespillere: Michael Keaton, Maria Conchita Alonso, Ajay Naidu
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En desillusioneret møbelarkitekt beslutter sig for at flytte sin familie til Australien, men en forsvundet kat og andre forhindringer truer med at afspore hans plan.

Touch and Go havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Touch and Go på YouTube.Se Touch and Go på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Touch and Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touch and Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Touch and Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Touch and Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar