Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touch of Evil

Touch of Evil

01/08/2018 | Flixfilm

Se Touch of Evil på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Crime, Drama, Film-Noir, Thriller
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: Charlton Heston, Janet Leigh, Orson Welles, Joseph Calleia
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En narkodetektiv på bryllupsrejse møder en skummel sherif, da han undersøger eksplosionen af en bil, der krydsede grænsen mellem USA og Mexico.


Se Touch of Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTouch of Evil (Politiets blinde øje) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Touch of Evil (Politiets blinde øje) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Touch of Evil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Touch of Evil (Politiets blinde øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touch of Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar