Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touch of Evil

Touch of Evil

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Touch of Evil på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Crime, Drama, Film-Noir, Thriller
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: Charlton Heston, Janet Leigh, Orson Welles, Joseph Calleia
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En narkodetektiv på bryllupsrejse møder en skummel sherif, da han undersøger eksplosionen af en bil, der krydsede grænsen mellem USA og Mexico.


Se Touch of Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Touch of Evil (Politiets blinde øje) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Touch of Evil (Politiets blinde øje) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Touch of Evil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Touch of Evil (Politiets blinde øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touch of Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar