Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touchback

Touchback

01/12/2013 | Flixfilm

Se Touchback på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Family, Fantasy, Sport
Instruktør: Don Handfield
Skuespillere: Brian Presley, Melanie Lynskey, Kurt Russell, Christine Lahti
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Murphy var en talentfuld football-spiller, som gik glip af en strålende karriere, da han blev skadet under en vigtig kamp. Nu lever han et deprimerende liv og drømmer om, hvis skaden aldrig var sket.


Se Touchback på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTouchback havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Touchback ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Touchback herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Touchback er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touchback stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar