Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touchy Feely

Touchy Feely

19/06/2014 | Flixfilm

Touchy Feely på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Lynn Shelton
Skuespillere: Rosemarie DeWitt, Elliot Page, Josh Pais
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En massør vågner en dag og afskyr menneskelig berøring. Det truer med at ødelægge hendes karriere, men hendes tandlægebror har pludselig uforklarlig succes.

Touchy Feely havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Touchy Feely på YouTube.Se Touchy Feely på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Touchy Feely ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touchy Feely stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Touchy Feely, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Touchy Feely er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar