Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Touchy Feely

Touchy Feely

19/06/2014 | Flixfilm

Se Touchy Feely på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Lynn Shelton
Skuespillere: Rosemarie DeWitt, Amber Wolfe Wollam, Josh Pais, Ellen Page
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En massør vågner en dag og afskyr menneskelig berøring. Det truer med at ødelægge hendes karriere, men hendes tandlægebror har pludselig uforklarlig succes.


Se Touchy Feely på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTouchy Feely havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Touchy Feely ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Touchy Feely herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Touchy Feely er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Touchy Feely stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar