Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tough Boats: Journey Down the Nile

Tough Boats: Journey Down the Nile

22/08/2022 | Flixfilm

Tough Boats: Journey Down the Nile på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gå ombord på en traditionel felucca-sejlbåd, der sejler ned ad Nilen fra Aswan til Cairo, og besøg spektakulære antikke egyptiske gravsteder og templer undervejs.Se Tough Boats: Journey Down the Nile på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tough Boats: Journey Down the Nile havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tough Boats: Journey Down the Nile på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tough Boats: Journey Down the Nile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tough Boats: Journey Down the Nile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tough Boats: Journey Down the Nile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tough Boats: Journey Down the Nile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar