Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tour de France 2022 triller ind på Netflix

Tour de France 2022 triller ind på Netflix

03/04/2022 | Flixfilm

tour de france netflix serie

I begyndelsen af juli lyder startskuddet til det traditionsrige Tour de France hvor flere hunderede ryttere gennem tre uger skal kæmpe sig igennem en af de hårdeste cykelkonkurrencer.

Når feltet bliver sendt afsted fra Danmark hvor løbet begynder med en enkeltstart i København er Netflix med på sidelinjen.

Streamingtjenesten har nemlig netop annonceret, at de er på vej med en ny dokumentarserie om årets Tour De France. Serien vil være i samme stil som ‘Formula 1: Drive to Survive

Gennem otte episoder vil dokumentarserien stille skarpt på det prestigefyldte cykelløb og følge otte ikoniske holds kamp om en plads på podiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De otte cykelhold, som vil blive fulgt gennem serien er AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, BORA-hansgrohe, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, Team Jumbo-Visma og Team Quick-Step Alpha Vinyl.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2023)

Hvorvidt danske ryttere vil være en del af Netflix-serien vides ikke på nuværende tidspunkt da holdene nednu ikke er udtaget, men man må formode at Jonas Vingegaard, som kører for Jumbo-Visma, vil være selvskreven.

Optagelserne til serien er allerede begyndt om man får dermed indblik i forberedelserne, der ligger forud for det 3.328 km lange cykelløb, og indtil at sidst rytter er kørt ind over målstregen.

Tour De France-serien forventes at få premiere på Netflix Danmark i begyndelsen af 2023.
Skriv kommentar