Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tour de France-serie med Jonas Vingegaard kommer snart

Tour de France-serie med Jonas Vingegaard kommer snart

28/04/2023 | Flixfilm

For lidt over et år siden kunne Netflix afsløre, at de ville lave en dokumentarserie om det traditionsrige cykelløb Tour de France i samme stil som ‘Formula 1: Drive to Survive‘, ‘Break Point‘ og ‘Full Swing‘.

Ikke nok med at det ikoniske ykelløb sidste år startede i København, endte danske Jonas Vingegaard fra Jumbo-Visma som bekendt også med at vinde løbet hvilket kun har gjort Netflix-serien ekstra interessant.

Streamingtjenesten kan nu oplyse at serien som har fået titlen ‘Tour de France: Unchained’ – den danske titel er ‘Tour de France: Med i feltet’ – kan streames fra den 8. juni.

Det er godt 20 dage inden cykelrytterne atter træder i pedalerne i Tour de France 2023 og dermed den perfekte opvarmning til årets cykelløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden premieredatoen har Netflix også frigivet en teaser, der kan ses nederst i artiklen, og som viser glimt at Jonas Vingegaard i højspændte situationer.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

‘Tour de France: Unchained’ er en fascinerende og dramatisk dokumentarserie, hvor man følger syv cykelhold, der i 2022 konkurrerer om førstepladsen i verdens hårdeste cykelløb.

Serien er på i alt 8 afsnit og følger cykelrytterne både ude på asfalten og på hviledagene.

Det var oprindeligt meningen, at serien skulle følge otte cykelhold, men et hold har af uransagelige årsager valgt ikke medvirke alligevel.

Artiklen fortsætter under annoncen

De otte cykelhold, som først blev annonceret var AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, BORA-hansgrohe, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, Team Jumbo-Visma og Team Quick-Step Alpha Vinyl.

Se ‘Tour de France: Unchained’ aka ‘Tour de France: Med i feltet’ på Netflix Danmark fra den 8. juni.
Skriv kommentar