Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Tour de France: Unchained

Tour de France: Unchained

08/06/2023 | Flixfilm

Tour de France: Unchained på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Prudhomme, Steve Chainel, Patrick Lefevere
Spilletid: N/A
Land: France, United Kingdom
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne serie følger flere cykelhold gennem tårer og triumf, mens de i 2022 konkurrerer om førstepladsen i verdens hårdeste cykelløb.Se Tour de France: Unchained på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tour de France: Unchained (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tour de France: Unchained på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tour de France: Unchained (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tour de France: Unchained (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tour de France: Unchained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tour de France: Unchained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar