Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tour du Faso

Tour du Faso

25/04/2022 | Flixfilm

Tour du Faso på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Wilm Huygen
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: German, French, More
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne stemningsfyldte dokumentar følger tre konkurrenter i Afrikas største cykelløb: en lokal helt, en tysk eventyrer og en tidligere fransk professionel cykelrytter.

Tour du Faso havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tour du Faso på YouTube.Se Tour du Faso på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tour du Faso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tour du Faso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tour du Faso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tour du Faso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar