Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tower Heist

Tower Heist

01/04/2018 | Flixfilm

Se Tower Heist på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Chinese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en gruppe medarbejdere i et lejlighedskompleks på Manhattan finder ud af, at deres chef har snydt dem og stjålet deres pension, sværger de at tage hævn over ham.

Tower Heist (Svindel på højt plan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tower Heist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tower Heist (Svindel på højt plan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tower Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tower Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tower Heist (Svindel på højt plan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar