Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tower Heist

Tower Heist

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Tower Heist på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Chinese
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da en gruppe medarbejdere i et lejlighedskompleks på Manhattan finder ud af, at deres chef har snydt dem og stjålet deres pension, sværger de at tage hævn over ham.


Se Tower Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tower Heist (Svindel på højt plan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tower Heist (Svindel på højt plan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tower Heist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tower Heist (Svindel på højt plan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tower Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar