Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tower Heist

Tower Heist

01/04/2018 | Flixfilm

Tower Heist på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Brett Ratner
Skuespillere: Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck
Spilletid: 104 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Spanish, Chinese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en gruppe medarbejdere i et lejlighedskompleks på Manhattan finder ud af, at deres chef har snydt dem og stjålet deres pension, sværger de at tage hævn over ham.

Tower Heist (Svindel på højt plan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tower Heist på YouTube.Se Tower Heist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tower Heist (Svindel på højt plan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tower Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tower Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tower Heist (Svindel på højt plan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar